Wie ben ik

Ik ben Mariska Aarden-Sinack. Ik fotografeer al zo’n 20 jaar en dit is echt mijn passie geworden. Ik woon in Oostburg, West-Zeeuws-Vlaanderen samen met mijn man John. Ik heb zelf helaas geen kinderen, maar via mijn man heb ik wel 3 kinderen en 4 prachtige kleinkinderen waar ik heel trots op ben.

Naast fotograferen vind ik het heerlijk creatief bezig te zijn. Tekenen en schilderen kan ik helemaal in opgaan, maar ook vind ik het heerlijk om creatieve foto’s te maken. De website en facebookpagina volgen nog.

Deze creatieve foto’s maak ik dan ook ieder jaar als vrijwilligster bij het Halloweenmuseum van Crea-Trends, maar ik hou er ook van om mensen bijvoorbeeld meerdere keren in dezelfde foto te zetten. Daarnaast kan ik ook echt genieten van reizen, wandelen en fietsen, koken en (op vakantie) een boek te lezen.

Mijn favoriete continent is Afrika, het prachtige dierenrijk en de natuur, de dieren die daar vrij zijn en je als mens maar een klein kwetsbaar iemand bent. Dat intrigeert mij.

Maar prachtige natuur hebben ze ook in West-Amerika, Costa Rica, Spanje, Frankrijk, Zwitserland en zo staan er nog heel wat landen op mijn wenslijstje voor vakantie. Mijn camera gaat dan ook altijd mee.

Ik heb in 2018 de opleiding gevolgd tot Bekwaam Afscheidsfotograaf bij Boukje Canaan. Hierin kwamen alle aspecten aan de orde, van fotografie, marketing, contact met uitvaartbegeleiders, tot omgaan met mensen in rouw en hoe je je eigen ervaring van rouw kan gebruiken om een goede Afscheidsfotograaf te worden. Dankzij deze opleiding heb ik kennis, doorzettingsvermogen, inzicht, ervaring en zelfvertrouwen gekregen om dit prachtige beroep goed en correct uit te voeren.

Tevens ben ik als fotografe vrijwilligster bij Stichting Kanjer Wens. Prachtig en dankbaar vrijwilligerswerk.

Terug naar over mij