Hoe werk ik

Als ik fotografeer blijf ik zoveel mogelijk “onzichtbaar” en fotografeer met respect naar de familie toe. U zult mij dus nooit zien flitsen of met een statief rondlopen. De liefde en de troost die u is ontgaan leg ik voor u vast. Zo zal ik in overleg, maar ook op mijn gevoel, fotograferen wat u graag vastgelegd wilt hebben, wat voor u belangrijk is.

Deze foto’s ontvangt u digitaal en een selectie als beeldverhaal in een mooie diashow op een gepersonaliseerde USB-stick.

Indien u dat wilt, maak ik ook een mooi fotoalbum van deze reportage. Persoonlijk vind ik een fotoalbum heel belangrijk. Waarom vertel ik in mijn blog “het belang van afscheidsfotografie”.

Belangrijk is te weten wat er mogelijk is, zodat u foto’s krijgt die op uw wensen aansluiten. Voorbeelden van wat er allemaal gefotografeerd kan worden kunt u vinden onder mijn tarieven.

Wat ik wil voorkomen is dat u nadien spijt krijgt dat u zich zo slecht alles nog herinnert. Dat u niet achteraf denkt… had ik toch maar… maar dat u kan bladeren in een prachtig fotoalbum waar de liefde en troost is vastgelegd op een dag die vaak in een waas voorbij gaat, waar de bloemen blijven stralen en waarvan u denkt.. het is goed zo. Ik heb gedaan wat ik kon voor mijn geliefde.

Wilt u foto’s zien of een voorbeeld van een diashow die ik voor u kan maken? Kijk dan op mijn portfolio of video.

Als u meer wilt weten over het belang van afscheidsfotografie of de tarieven, of wilt u een passende offerte opvragen? Aarzel niet contact met mij op te nemen, via mail mariska@sinackafscheidsfotografie.nl of telefonisch 06-44 782 783.

Als u akkoord gaat met de offerte en voorwaarden, zal ik een mooie reportage maken voor u om later nog vaak met liefde op terug te kunnen kijken.

Terug naar over mij